Grapes

Good

Velkommen hos Goodgrapes.dk. Vi ønsker kun at sælge gode og lækre vine, hvor du kan føle dig helt tryg og sikker på kvaliteten.

Vores vine er udvalgt, med henblik på at give dig en udsøgt vinoplevelse, HVER GANG.  Spar dig selv for triste overraskelser fra dagligvarebutikkernes hylder og brug i stedet en anelse ekstra, på at træffe et sikkert valg, til en god oplevelse, hver gang du handler hos Goodgrapes.dk. Vi er så overbeviste om, at kunne levere kvalitet, at vi tilbyder en helt særlig service, som vi kalder "SMAGSGARANTI". Bryder du dig ikke om vinen, kan du blot levere den tilbage (se handelsbetingelserne). Vi tilbyder desuden frit valg på antallet af flasker. Du kan vælge, at købe alt fra en enkelt flaske og opefter, uden merpris. Det giver dig eks. mulighed for at sammensætte din helt egen smagekasse, eller bare bestille en enkelt flaske eller to, efter dine personlige præferencer.

Som du hurtigt vil opdage, så er vores hjerter i særdeleshed faldet for Amerikanske vine. Dermed ikke sagt, at vi tager afstand fra alt andet.....det gør vi bestemt ikke, men der er det helt særlige, ved de amerikanske vinproducenter, at de ikke er bundet af eks. gamle europæiske traditioner for fremstilling af vin. De har heller ikke fornemme franske eller italienske  navne, til at pryde etiketterne og blåstemple vinene på forhånd. Derfor eksperimenterer de kontinuerligt og på fuld tryk, for at skabe de bedste vine, de overhovedet er i stand til, og de gør det med stort engagement og stærk passion og det kan virkelig smages. Ofte adskiller etiketterne sig markant fra de Europæiske og er tit genstand for en indledende "vin-snak" over bordet.

Der jokes ofte med, "hvis man vil være millionær som Amerikansk vinbonde, så skal man blot starte som milliardær" :-). Det fortæller lidt om den ægte passion for håndværket og den pionerånd, der lægges i produktionen. Det gør ikke noget, at det koster penge, når bare vinen bliver god.

Amerikanske vine tilbyder ofte en vinoplevelse, der langt overgår de Europæiske vine i tilsvarende prisklasser. Ofte skal priserne mere end fordobles, hvis man vil have tilsvarende kvalitet og lækker smag, fra en Europæisk producent. Derfor vil vi gerne bidrage til at udbrede kendskabet til exeptionel god og lækker vin, til yderst rimelige penge. Du har sikkert lagt mærke til, at design og fotos på vores webshop ikke er udført af profesionelle. Vi ønsker nemlig både at være autentiske, og at spare dig for disse omkostninger, i prisen på vinen. Lad dig ikke narre af sjove og mærkværdige etiketter og skruelåg..... Luk øjnene, duft, smag og bedøm så selv. Vi har både vin til hverdag, fest, helt særlige lejligheder og andre hyggelige stunder. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du skal holde et arrangement og har brug for lidt større partier, så finder vi gerne et godt tilbud til dig. Uanset om du forkæler dig selv med en eller flere af vores vine, så glæder vi os til at servicere dig, og vi ser frem til at handle med dig igen og igen og ....

Og husk nu, en god vinoplevelse skal deles med andre :-)

Med “Vin-lig” hilsen Goodgrapes.dk

 

Goodgrapes.dk IVS, Holmevej 11, 8920 Randers NV, CVR. 40363149, Mob. 20326444. Vi tilbyder følgende betalingsmåder : Overførsel til konto : Reg 6187 konto 0014115099 Handelsbetingelser (klik)
Webshop fra e-hjemmeside.dk
www.goodgrapes.dk
Du skal være mindst 18 år for at købe på vores hjemmeside.
Bekræft venligst din alder